Fredag
2008-08-29 / 14:55:02 / Allmänt

Fredag och jag  är seg!, Vill bara krypa ner i fillesfamn. Om han vill komma ngn gång förstås.. men det lär nog dröja.
BLÄ. Segt med naturkunskap, och att ha labbrapport att skriva hemma.! villinte. Men jag orkar inte riktigt ta tag i det än..

nej nu ska jag göra ngt annat..



BURRIBURR.
2008-08-28 / 14:55:01 / Allmänt

Ursch, jag sitter här alldelse ensam och fryser. Är hemskt sugen på att färgahåret och äta choklad.
Men jag är helt slut, tror att jag håller på att bli sjuk. blää villinte!.. Jag har massa skolarbete som jag behöver göra. men jag vet inte vart jag ska hitta orken. Kanske i ngt hörn någonstans..

Jag vill ha filip! här och nu och såchoklad!..jag villjagvill!..

Men nu måste jag göra lite skolarbete. :/..
Skönt att det är fredag imorgon iaf.

Söndag,
2008-08-24 / 20:54:09 / Allmänt

Helgen slut :/ blää.. vill inte ha måndag, jag tycker inte om måndagar. vem gör det?..
Det har iaf varit en underbarhelg ! :) mkt mys med älskling!. ARN var jättebra, men lite sorlig faktist!.

Idag har jag ätit citronsorbet, och den var superdupergood!.. mums.
också ätit antriko;Dartikulär stavning. den var dessväre mittimellan god.

Men nu ser jag det sociala spelet, sen ska jag se tyst vittne.. och kanske hinna med en dusch, te och ansiktsmask? :)
Jag har också skaffat hem en av filles gitarrer och ska försöka lära mig spela. Kan ju säga att det går sissodär. :) men jag ska bannemig lära mig. Men jag fattar inte att bäbävitalamm kan vara svår? haha.



Lördag,
2008-08-23 / 17:14:56 / Allmänt

Skönt med helg nu :) efter en vecka avklarad i skolan!.. ursch ville inte börja skolan. Känns jobbigt att det är så allvarligt nu och att man måste göra så mkt ! .. blää..

Så nu i helgen slappar vi rejält jag och Fille, det tycker vi attt vi kan göra .. orkar ju inte ta tag i skolan direkt..
Vi ställde klockan och gick upp inatt och såg Jörgen, men det gick inge vidare, blev bronsmatch.. så den såg vi.. fast där blidde det inget brons. men han var duktg ändå tyckte jag.

Sen såg vi Arn :) tempelriddaren.. den var grymt bra! :)  imorgon ska vi se den andra Arn på bio, och käka med Fillesföräldrar på stan ;D.. dom skulle se mamma mia!.. nicenice.. känns faktist bra jag behöver inte kämpa jätte mkt för att vara trevlig längre.!.. haha. tror dom tycker om mig lite iaf.


Men nu blir det käk snart och sen powerwalk, och duuusch och tv! ;D haha, och mysmys.!

;D Yeeh.
2008-08-21 / 21:03:46 / Allmänt

Idag är jag glad, mega leende på läpparna :)
Sovmorgon, kortdag iskolan, klara mig från böter, OCH träffa BELL ;D (vilket var det bästa av allt.)
Detta kan ju bara inte ge annat än en underbar dag! :) Så glad att jag har bell, underbarast i världen och som gör mig super glad. kan vara helt ärliga och har jämt skit skojj. Har inte kännt varandra alls länge men känns som vi alltid gjort det!.

Blev lite mysig shopping, god mat och feejka! ;D mums..
Sen avslutades dagen med övningskörning hem, (gick ganska bra?).. storhandla vilket itne gick så effektvt för både morsan och jag var super sega och typ gick och sega oss igenom. tror vi fick hem hälften av vad vi skulle iaf. alltid något :). . Sen så blev det varmt doftande bad ;D..

Och nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och så ska jag läsa körläxan. Good Girl. !
måste öva engelska suuger fett på det. pest att vi bara är 6 typ i våran engelska nu så att man måste snacka supermkt!... haha, menemn. man ska väll vara glad för det men.. skönt att alla nästan är lika soppiga.. eller typ endel är ganska bra. shiit vad jag babblar, måste verkligen skärpa mig.

Sen har jag svensk prov på onsdag med i rättstavning, och det kommer inte alls att gå så bra.. eller asså stava är väll inte super svårt. man måste ju vara lite duktig när man har MVG, haha.. men känns som om man kommit bort från språket skit mkt när det varit sommar och sånt. Sen så skriver man inte så mkt seriöst längre. ser ju bara här?. typ skiter i grammatik över huvudtaget.. fast det får man väll göra på en blogg? jag är ganska lat och det är ganska jobbigt att typ trycka in stor bokstav när det ska vara det o så. men jag ska bättre mig. ;D.. Men jag ska bättra mig. se där!

En sak som är jobbig tycker jag är typ ihopskrivna ord eller isärskrivna ord, lixom om de ska vara ihop eller isär. För oftast kan man ju använda dem både ihop och isär. BLÄÄ.

Det här skulle bli en lite kort uppdatering, men blev visst ganska lång. Men nu när jag väl har kommit ner hit så kan jag ju lika gärna tala om att jag ska struta omkring i skogen imorgon, med etterna och tvåerna! :) nicenice. Och jag tänker vara as het! så alla bara visslar efter mig, eller inte.. Jag kommer ha mina superskööna powerskooor, och mjukisbralls! ;D Man är ju BF elev för någonting, för att kunna få vara slapp & ful i skogen ;D

Näpp, nu blir det slut. mams ville ha hjälp med att bära ner tvättmaskinen, eller jag menade symaskinen.. haha ;D tur att jag är hurtig och stark så att jag orkar bära ner den åt henne. VAd skulle min familj göra om de inte hade mig?!.. haha de skulle fan gå under. Det är ju jag som fixar allt. ! mouhahaha..

Men all kärlek till fillepille, bellkarusell ;D

frysblää,
2008-08-19 / 20:25:59 / Allmänt

ursch, känner mig inte alls iform...
Har precis varit på körskolan och haft teorilektion. blä inte ens sugen på det.. och det blev ju inte bättre av att rosa faran var min enda vän. Det var -- så kallt hem.. om jag nu haft en snopp.
jag måstemåstemåste verkligen dammsuga.. fast det har jag sagt typhundra dagar nu, eller inte hundra men fem. Men nu har jag iaf tagit mig i kragen och tagit upp dammsugaren uppförtrappen, WOW, en stoor applåd till mig! :)

borde väll möösa stjärten härifron och dammsuga nu. länge sen jag verkligen kände mig så här tråktrött och ful. det är blä väder med. jag vill ha VÄRME. och det med pasta!..

Skulle vilja dra en lite hösttripp utomlands.. men det verkar lite knapert på pengafronten. Jag tror att det är hål i min plånbbok. ?.. måste ju vara det.. annars vet jag inte vart alla pengar försvinner, inte för att det har funnits så mycket ngn gång. inget rikemans barn här inte. nejnej.

påtal om barn, jag är ju mammas o pappas barn!, och igår var jag inte alls på tipp med dem.. mouhaha. ibland är jag ett dåligt barn, men dom är faktist dåliga föräldrar ibland med.... Men idag var det lite andra toner. frågade hur jag hade haft det i skolan, APPLÅD åt pappa. tror aldrig jag hört det komma från honom till mig. kanske en ynka gång.

För att hoppa till något annat, så var det Parksommar i motala i fredags ;D fett sköööjjj !
Banden ägde, backyard babies och takida. även förbandet close quarters?.. tror jag dom stavades var jättebra! :)
förutom att jag var trött och less för att inte bell kunde komma med, och tyckte synd om henne. och att folk bråkade som stollar så poliiserna fick komma mitt framför oss, (så att vi inte såg nått!?).. fast mest piska åt bråkstakarna och lavender till poliserna. sen fanns det jävla nötter som hoppade som galningar på värsta klackskor och stampade ner rätt på min fagratå, vilken jag fortfarnde har bajs ont i...

Förutom att jag känner mig som en gurka nu så saknar jag fillepille megamkt!, det är inte allls bra!, för han är inte här och jag behöver grymt mkt närhet. tror snart att han får tappa upp lite på burk till mig så jag kan ha nära tillhands. eller inte.. jag vill ju kännaa hud mot hud. ... :)

Men nu ska jag reeejsa med dammsugaren till mamma mia på högsta volymen.
Och sen blir det dusch. och hoppas att isabell ringer mig ikväll så att jag blir på bättre humör. i need some belllööve.
så puss på..

Hurtskrutt,
2008-08-11 / 21:00:40 / Allmänt

Jag vill verkligen ha sommar nu igen!, hoppas inte den är borta föralltid (för det här året)..
För jag vill ha varmtvarmt sköönt väder så att man kan glassa lite i solen, den lilla stund man numer vistas utomhus när man sitter instängd på ett gubbdagis ;) hela dagarna..

Idag har det gått grymt segt på jobbet, Bell och jag har inte ens orkat smygspana på A.. eller ngn annan.. och då är det ganska illa. Istället har vi ägnat oss åt att rabbla massa mysiga siffror ◊

Idag sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt många knop. Suttit vid datorn och spelat lite spel. HAHA. snacka om att vara uttråkad. Men jag var verkligen suge på att träffa filip, sugen på honom!.. men han hade inte tid den lilla snickerifan. Så då fanns det inte mkt övers för mig än att sitta här och tycka synd om mig själv.
Maten som bjöds på idag var falukorv och stuvade mackaroner, ingen höjdare  precis. och oturligt nog så blir det desamma till matlåda imorgon. ursc, börjar tillomed bli trött på matlådor.. menmen är man knegare så är man. Då är det bara att finna sig i det helt enkelt!.

Nejvatusan vad klockan drar iväg.. JAg som skulle ut och springa bäst för mig att jag ger mig ut nu så att det inte kommer någon läskig våldtäckts man, eller kvinna (vilket det finns många av enligt Ö). och hoppar fram ur busken och vill ta mig. haha. inte för att dom hinner med för jag lär ju springa irfån dom.. *host* eller inte...

Men jag vill ha filip här och mysa, bajs på honom för att han inte kommer, men han kommer imorgon.
och då ska vi bannemig spela tennis om det är fint väder!. ( vilket jag verkligen hoppas att det är). för jag ääär dunder sugen på tennis, fast inte lika sugen som jag är på att göka!.. haha vilken tönt jag är. Men ibland så är det bara så att man blir kåt. Fråga Bell. ;D.. för hos oss finns det en viss tendens till det!..

Nej nu ska jag pysa. :) springa och sen duscha. så att man är fräsch och smäcker!

Prästkagar hos mormor.
Villvillvillvill ha varmt och sommar! ♥


Söndag,
2008-08-10 / 22:55:27 / Allmänt

Jaa, nu ä det söndag. Helgen har bara sprungit iväg. Jag tycker att de tar slut alldeles för fort!
Helgen har varit jätte mysig, jag och älskling har bara slappat och myst med varandra. Sett på OS, varit ute och gått/ joggat..  och njutit av varandra!..

Nu är det sista veckan på Saab som ligger framför en, och sista veckan med bell..
Fast vi måste hålla kontakten efteråt också !.. Så underbar människa.

Det är blandade känslor som kommer när jag tänker på att skolan börjar om drygt en vecka.. Jag tycker att sommaren har gått på tok för fort.. känns inte som om dt har varit någon sommar alls. Det ska samtidigt bli kul att komma till skolan och träffa alla.. men jag är inte sugen ett dugg på plugg. Jag tror jag går sönder av mina egna krav, blä på mig själv.! sämst är jag.


urk.
2008-08-07 / 17:11:03 / Allmänt

Trött och seg, vet inte vad jag ska göra.
Vill träffa fillepille, men han orkar tydligen inte träffa mig :/ bajs på honom!

Imorgon är det fredag, det ska iaf bli väldigt skönt med helg :)
Sedan är det bara en vecka kvar att jobba, sen är det skola igen. ursch..

kommer verkligen att sakna bella, och våra galenskaper. huh. Meen vi måste hålla kontakten :)

neh, nu duger det inte att sitta här längre.. ska väll förflytta mig.. kanske ta tag i mitt projektarbete ?



Ruskväder,
2008-08-04 / 19:02:09 / Allmänt

Blää, vilket tråkigt väder. Men det är dock ganska skönt att sitta inne och mysa då.
Tyvärr har jag ingen som vill komma och mysa med mig :/. . .

Nyss kommit hem, efterjobbet drog jag till sturet och hämtade brorsan och så övningskörde jag. Gick kanonbra förutom att det höll på att gå dåligt, folk kör verkligen som idioter, guu vad rädd jag blev. Stannade till och handlade på city cross med, så införskaffade lite naturgodis som ska intas senare. nu väntar jag med kurrande mage på lite käk.

I helgen har jag hunnit med ganska mkt.
i fredags var jag och Fille på stan och hanlade lite.
¢ Gå skor
¢ Tunika
¢ Topp
¢ bikiniunderdel

Sedan gick vi på bio och såg mamma mia, den var GRYMT bra. det bara spratt i kroppen när man hade sett den. den rekomenderas varmt att ses! åh, så bra,.

Sen på lördag bar det iväg till Västervik med älsklings päron, en lite roadtripp till lager 157, haha.
införskaffades även lite smått och gott där.
¢ sjal
¢ mjukisbralls & tröja
¢ blandade linnen
¢ tunikor
¢ örhängen
¢ två par skooor :)

Igår bar det iväg till en tur till skogen, plockade kantareller :)

ÅH, jag saknar älskling men han vägrar att komma till mig :/ dummadumma han!


RSS 2.0