Ruskväder
2008-11-24 / 10:56:39 / Allmänt

BLÄ! det är fan typ storm. Och jag börjar jobba halv ett. Så måste gå snart.
Ska fan gå till jä'vla tågstationen och sen ta tåget, och sen fan gå från tågstationen och till jobbet.úrsch, VILLVILL inte!
Sen har jag iaf gjort dagens motion. OCH att jag har världens mensverk gör ju itne precis saken mkt skönare. hatar när det blåser och snöyrar och är pisskallt!!

Jävla rygg.
2008-11-13 / 21:44:30 / Allmänt

Blä på den, den har en hemsk tendens att värka sissohär på hösten och vintern. Blir s kall om ryggen även om man har tusen lager kläder på sig. men men. Känner mig inte riktigt i tipptopp skick. Seg och ont i kroppen. Och trött fast det är ffan i mig svårt att sova. Och hur man än gör så kan man inte somna tidigt så trött på det.

Idag har jag absolut inte gjort någonting nyttigt överhuvudtaget. Åkte in till skolan till åtta. Hade varit trafikolycka, men som tur var fick jag plats på första bussen, den andra hade varit försenade i 40 minuter. Väl på skolan såg vi film, VExator. Den var hemsk, hade iof sett den lite innan, men ändå!.. Blir så depp av sådant.

Sedan skulle vi förbereda inför öppet hus, och då gjorde vi samma sak som vi har gjort alla andra år också. Alltså klippa klistra och skriva om programmet, vilket inte är allt för roande. Men skulle sluta vid tolv. men jag blev klar lite tidigare så drog och köpte mig en amerikansk sallad som jag tänkte avnjuta hemma. Men innan jag åkte hem så gick jag och kollade på parfymer. Hittade en jag ville ha, Samba.. Får se om jag lyckades få filip att köpa den åt mig. jag gav honom ganska tydliga hintar. Först smsade jag att jag ville ha en ny parfym och senare så fick han en tydlig beskrivning av var den låg och vilken det var. Men det återstår att se imorgon. Jag sade att jag skulle bli lite glad av dammsugare med, hahha.

Idag hade nog nästan vad som helst gjort mig på bra humör för idag har inte varit min bästa dag. När jag kom hem mumsade jag direkt i mig min stora feta sallad i min feta kropp. sedan lade jag mig i sängen och där har jag legat nästan hela dagen och sett på olika program på datorn,.

Nej nu är jag trött och tänker gå och lägga mig, det med basta !. Men först ska jag gå och värma min veta kudde.

Gäsp!
2008-11-04 / 21:07:31 / Allmänt

hujedamig vad trött jag är. Förstår det inte. Skulle vilja lägga mig och somna och sova i hundra år, eller ja i alla fall en vecka. Men jag har så förbaskat svårt att somna , ända gången då det är lätta att somna är fan på morgonen när man precis har vaknat, speciellt när man har skola. Imorgon har jag iaf lite sovmorgon det är ju skönt! kan sussa en timme längre. Sedan genomlida onsdagen, onsdagar är segaste och längsta dagen BLÄ.

Men efter skolan ska jag iaf träffa fille :) åh, saknar honom!
Och så tänkte väll han att han skulle vara söt och skicka ett ljudmedelande? eller vad fan dt heter. Där han sitter och sjunger och spelar gitarr, och då saknar jag ju honom förstås inte minde??.. blä vill ha kram.

Undrar hur mitt prov gick idag, en sak kan jagju säga iaf att jag hade kunnat det lika bra om jag inte hade pluggat på det. Men det behöver ju inte betyda att det gick bra. Men jag hoppas det. Jag satt längst kvar som vanligt. Fan alltid är jag sist!..
Men när jag typ nästan var kvar så började lärare prata med mig, eller jag med honom. Vi förde en konversation iaf. Så satt och snackade i säkert tjugo minuter eller någonting, om utvecklingsstörning. intressant. Jag tyckte nästan att jag svarade på alla frågor där som jag hade skrivit på provet.. Så tycker han kan bedöma min muntiga förmåga med, haha!.. För jag blev så trött på att skriva. Det var svårt att försöka skriva utifrån boken när man har så många andra erfarenheter och kunskaper från annat håll. men som sagt bara hålla tummarna. Ska ha betygsprat nästa måndag så då får jag väll antagligen veta hur det gick.

Sedan i skolan idag fick jag reda på att jag hade missat en del av inlämningsuppgiften som vi skulle lämna in idag. man skulle skriva noveller om familjer i psykosociala svårigheter "genomtiderna", alltså i bondesamhället, industrisamhället och så tydligen informations och kommunikationssamhället som jag hade missat. Samt att man skulle skriva om hur det kunde vara för dem att leva i dag på 2000-talet. Men som tur hade ag en lite rast så jag tänkte nysta ihop en novell på en kvart, haha. Det gick ganska bra men jag hann inte klart. hann inte skriva ut det. Men jag tänkte att det fick bli som det blev eftersom jag hade missat den, och hoppas att det andra jag hade gjort innan skulle vara bra. Men jag sa till lärarn att jag var tvungen att springa och skriva ut det sedan så att hon skulle få det. Men det vqar lugnt bara hon fick det under dagen sa hon. Seda när vi hade lektionen så hade typ hälften glömt eller inte hade med sig, (det tyckte jag var dåligt). så vi fick till imorgon på oss. Vilket jag tyckte var bra för min del, för en gångs skull så behövde jag den extra tiden. Men kändes ganska surt eftersom jag haft uppgiften klar länge men bara missat en sida i boken. menmen.

Förövrigt så fryser jag som en gris och har ont i kroppen. men nu ska jag förhöra Tobias på läxan.. sedan borde jag nog skriva klart det sista i min novell.. eller om jag gör det imorgon bitti när jag kommer till skolan ?,.. slapp på mig.

Förövrigt så har jag uppskrivning och uppkörning bokat så det känns skönt iaf, även om det är ett tag kvar. fy vad nervös jag blir.

Här är jag och älskpälsk när vi var på folkrace :)

Och bara för att jag sitter på min dator, eller vid rättare sagt. Och det inte verkar fungera att lägga upp några nya bilder så får det bli en favorit i repris. På sommar när jag var ung och smäcker/fast det fortfarande är i år, men ändå) , mouhahah. vill ha sommar igen.

Pluggskunk.
2008-11-03 / 16:37:41 / Allmänt

Ja, sitter här nu, borde redan ha kommit igång med pluggandet, men icke!. Jag är så seg startad nu för tiden på den fronten. Jag kan inte förstå att jag tyckte om att plugga en gång i tiden ?.. haha.

I morse när jag kom till skolan slog tanken mig att jag inte alls borde vara där. Jag KOM PÅ att jag inte hade någon engelska. Utan att min första lektion börjar halv elva. Så där satt jag i skolan från klockan åtta. Men det blev mkt prat istället.

Just nu känner jag mig väldigt sunking, fet och dålig. Så nu ska jag ta mig an det väldigt roliga och tillfredsställande (inte pluggandet) jag har ju faktiskt inlämnings uppgift och prov till imorgon så är ju bra om man kan lite i af. BLÄ på mig.

RSS 2.0