Tisdag,
2009-01-27 / 21:51:46 / Allmänt

ujuj. trött som tusan och just nu känns allt ganska tungt.. men mest behöver jag nog sova.
För mycket tankar som snurrarrunt och har sig.

Filip <3

Torsdag,
2009-01-22 / 21:22:39 / Allmänt

Varmis i pannan och litle bit irriterad på filip, eller inte så mycket längre.. Varför vill han aldrig som jag vill. Dags att han förstår att jag vill ha enormt mycket närhet NU!..

Idag har jag varit lite duktig iaf.. Gjort lite skolarbete.. men mycket kvar tyvärr.. HATAR skolan.. (det trodde jag aldrg jag skulle skriva )...

Sedan har jag varit och hämtat ut min internetbank på macken. ;P.. hahaha så har vi det här på landet.. Sedan åkte jag och handlade med mamma. Köre farsans bil!.. skönt att den är hemma från lagningen.. och ganska glad är jag för att jag slipper och betala 8 000 kronor.. FAN vad dyrt det är..


litesoftelin.

Onsdag.
2009-01-21 / 22:50:13 / Allmänt

trötttrötttrött. Men jag ska ta det lit lugnt, ingen skola tors-fred. Har hemuppgifter men ändå!.. innebär ju lite sovmorgon iaf..

Den här veckan har travet varit bra iaf. ;D.. i måndags vann jag 82 kronor på LD. Sedan på kvällen vann jag och filip 280 kronor på mantorp.. Och idag spelade vi V64 och hade 5 rätt ;D så vann 1060 kronor.. fast vi var ju fyra att dela så det blev ju bara 265 kronor per skalle.. men det värmer ändå gött i plånkan.

Saknar flipp, vill ha kroppsvärme när jag ska sova.. :/

Föresten varit och simmat idag med. :) nicenice. duktigt. men fille blev lite trött och orkade inte riktigt hänga med  ? ; )

Men nu måste jag krypa till sängen. har dunder huvudverk och känner mig som skruttskrutt.

Tisdag.
2009-01-20 / 17:10:10 / Allmänt

bläbläblä. trött skom en skrutt. men idag har jag iallafall varit i skolan.
Men det började ju inte så värst bra, när jag kom dit klockan åtta fick jag reda på att jag inte började förens kvart i tio. SUCK.

Så jag kände att jag var tvungen at tåka till yrkesvägledaren och bli lite mer stressad... BLÄ! har värsta paniken, vet inte vad jag ska göra när skolan tar slut. måste sköka jobb och sånt, för jag är inte sugen på att börja plugga direkt igen. .jag får super panikpanikpanik.!.. orkar inte med det..

Något positivt idag är dock att jag fick 45/46 på naturkunskapen. så fick MVG i betyg :)

Saknar filip, vill sova med han <3

Mååndag,
2009-01-19 / 18:11:29 / Allmänt

Sitter hos älskpälsk. :)
Idag var jag hemma från skolan hade så förskräckligt ont i magen!... synd om mig.
Så gick och lade mig i sängen igen med min vetekudde. <333333. bästa som finns.! och så ksulle jag läsa lite i engelskaboken men då somnade jag.. fast det var skönt!.. men sedan ringde älskplutten och sa godmorgon! mysmys.

Sedan pallrade jag mig upp igen och gjorde klart engelskan. duktig.
Sedan spelade jag på hästar, lunch dubbel. ;D för tjugo kronor och jag vann! ;D hihih. 16,52 gav det. Så vann 82 kronor:)

Men nu ska vi åka till mantorp till travet :).. och se ifall det är några vackrahästar som har turen med sig!.. och om det är någon publik?.. hehe.

Pusssssssssssss

saknar isabell <3

Fredag,
2009-01-16 / 14:48:52 / Allmänt

ujujju, idag är jag trött har mensverk och ont i ryggen. BLÄ!.
Imorse när jag vaknade ville jag bara ligga kvar i sängen och somna om. menmen. tillslut pallrade jag mig upp!
Satte kurs mot bussen i -11 grader och drog till skolan. Först hade jag svenska och sedan naturkunskap.
Provet gick nog ganska bra, hoppas jag.. skrev på allt iaf. Men några frånor blev nog inte full pott..

Sedan fick jag tillbaka labbrapporten fick 3 ;D;D Vi har ju gjort 3 stycken labbar och man har alltid varit grupper. Men i de grupper som jag varit med i har jag skrivit labbrapporterna varje gång. Man har ju varit hela gruppen när vi laborerat och sen diskuterat lite löst efteråt om frågorna, men inte fått fram några direkta svar. Så jag har fått skriva i princip allt själv sedan på datorn och skriva reflektioner och slutsatts osv. och vi har fått -3, -3, 3. .. så det borde ju iof säga att det är samma person som skrivit dem.

Men iallafall bara för att jag var på lite dåligt humör idag och visste att mitt betyg var MVG om provet var bra, men ville endå förstärka min insatts lite.. Så när jag fick tillbaka labbraporten så frågade jag om de med spelade roll in i betyget. och det gjorde dom.. Och då sa jag att jag har skrivit dom jag jag har lämnat in i dom grupperna, men att grupperna har gjort det gemensam på labben osv. men det är ju jag som gjort grov och finliret som gjort att den fått det betyget.

menmen.. nu ska jag åka och hämta ut mitt körkort på posten. pösshej!

Torsdag.
2009-01-15 / 09:35:14 / Allmänt

Godmorgon. Inatt har jag sovit underbart gott ;D wiiiieeee.. första natten på länge.
Nu sitter jag här och har precis käkat frukost, Te och macka med världensgodaste vitlöksost ;D... så bör nog ingen komma i närheten av mig på ett tag. men det ska ju ingen göra heller för jag ska sitta hä helt ensam och plugga :)

jag saknar filip faktist.. blir lite tomt nu när man inte träffas varje dag, man har ju blivit van att under ledigheten få en godmorgonpuss varje dag!.. :/.. men imorgon får jag träffa honom!

I eftermiddag ska jag se om jag har lust att åka till banken.. hmm.. tåls att tänka på. Måste fixa mitt bankkort och internetbank och öppna ett eget sparkonto vill jag med göra. sådetså. Jag är ju faktist vuxen nu! ;D hahha..

Me nu måste jag plugga, har hur mycket skolarbete som helst att göra men gnistan är liksom borta.. Naturkunskap prov imorgon på typ 100 sidor.. och jag tycker inte ens om naturkunskap. fyfyfy. och så har jag Conny inlämningsuppgift, Svenska förberedande för muntligt grejs. läsa 60 sidor i en engelsk bok och göra frågor till texten.. huhuh.. Ser tyvärr ut som om det blir en del pluggande i helgen med.. inte gillas.. men det är väll bara att bita ihop den sista tiden!

Ikväll blidde man bjude på middag hos Clara och Belll ;D wiiiieeee.. ska bli dunermys att träffas. Saknar ju min jobbarkompis. Har liksom blivit lite tomt och tyst när man inte umgås med någon 7-4 varje dag och tjuttrar i ett..

Onsdag.
2009-01-14 / 14:40:53 / Allmänt

Igår 2/2.. ;D wiiiiiiie. Grattis på mig! nu har jag körkort!

så förbannat jävla mega skönt!.. Och igår när man kom hem fick man blommor och tårta av min älskade mamma :) <3


Idag är jag dock lite seg, känns som om jag har bomull i huvudet. Har massor att plugga men är inte ett dugg sugen. Lusten och orken på skolan har helt dött ut.. suck!.. menmen ska väll se om jag får något gjort.

Måndag,
2009-01-12 / 19:32:20 / Allmänt

1 av 2. ;D avklarat.. FYbubblans vad skönt.. jag var så nervös.

Bara att hoppas att det går bra imorgon med, annars blir jag sur.
Jag är trött och har ont i huvudet, men får inte gå och lägga mig ?.. hmm.. fast kanske iof bäst att vänta lite annars vaknar jag väll snart och är pigg..

Jag vill bara säga att jag blir så förbannad på alla trångsynta egenkära främmandefientliga svenskar!




Filip <3

Söndag,
2009-01-11 / 19:12:20 / Allmänt

Söndagar är sköna tycker jag. Slapptslappt..
Idag har jag och filip pluggat och tagit det lugnt. Varit ute och gått en promenad i halkan. Hejamig. En promenad om dagen ska väll inte vara så jävla svårt. Men... ibland hittar man många bortförklaringar. Men jag ska ta mig i kragen! LOVAR.

Men just nu är jag så nervös så att det gör ont i hela kroppen. Hoppas att det är över snart bara!.. BLÄ. Men antingen går det bra eller dåligt så är det.. jag hoppas på det bra!.. Men satan på mig att jag ska blir så nerös, får panik!..

Men nu är bäst jag är lite social, Fille blir väll sur annars.. <3

Pluggtag
2009-01-08 / 12:42:30 / Allmänt

Jahaja, Nu sitter man här helt ensam. Alla andra är i skolan eller på jobbet. Bara jag som har turen att vara ledig till på måndag. ;D wiiie. Det har varit ett mysigt och skönt lov. Har bara tagit det lugnt och gjort mysiga saker. Men ändå känner man sig trött som en skrutt och de här extra dagarna känns behövliga.

Men som vanligt över lov så har man ju även då massa läxor och tråkigheter. Och jag har ju sparat allt till idag och imorgon. Så nu gäller det att plugga på så att jag är lite ikapp.. Så mycket som händer nästaa vecka. Svenska inlämningsuppgift, Naturkunskaps prov, Skoldemokrati prov och så körkortsprov.(?).. och sen säkert massa fler saker som jag har glömt under lovet. HEJAMIG!

Jag har iaf grovskrivit svenskan. Nu är jag så trött på den så att jag spyr. Jäkla gammal bok som man ska skriva massa om som jag läste för typ flera månader sedan och som var jättetråkig. så jag kommer inte ihåg någonting. Sen ska man göra författarporträtt med. bläblä. Men nu lämnar jag det ett tag. Så får jag kolla på det med nya ögon imorgon eller nått. Man brukar komma på nya saker då och se massa fel man har skrivit.

Så nu ska jag nog lägga mig i sängen en litenliten stund och se lite avsnitt...
Sedan blir det nog skoldemokrati som jag ska skriva rent lite stödgrejer, och sen körkortsboken!.. HEJAMIG!.. och jag mår inte ens bra idag. Hoppas inte att jag håller på att bli sjuk iaf..

 enlitengranbild.

RSS 2.0