22 Mars, Söndag
2009-03-22 / 22:34:58 / Allmänt

å så var det söndag igen.
underbar helg tillsammans med älskling, varit i stan och handlat lite smått. En jacka och tre par skor.. Ett par att dansa i (tror jag det blir).. och ett par till studenten/balen.. ?.. och ett par svarta kilklack! :).. känns tråkigt att handla skor som man inte kan rycka på sig direkt, för det är ju det man vill när amn köper underbara skor! yeeh!.

Men förövrigt så är jag superstressad över skolan, verkar som om den kommer ifatt mig mer och mer.. Förstår inte att allt ska hända nu.. men så är det uppenbarligen. puuuuh. men får försöka att hinna med..

Nu ska jag iaf slänga mig i sängen och se mia & klara. och hoppas att jag somnar sött.. Föresten ska jag värma vetekudden!..

Och imorgon blir det trav för hela slanten, sedan dela säng med älsklingen! <3..


En gammal bild på Abbe plutten :)..
fast han ska ju inte starta imorgon, utan han får krya på sig. Men visst är han vacker? lovelove

20 Mars, fredag
2009-03-20 / 11:29:59 / Allmänt

äntligen helg!, sköntskönt!
kladdkakan igår blev väll inte helt och håller perfekt ;/.. provade ngt nytt recept och jag vet inte hur tiden i ugnen blev. Så den blev kanske lite väl kladdig?, får se inte provsmakat än bara skurit upp den och lagt in den i kylen. Så får se hur resultaten blev ikväll... men med lite grädde/glass och smaskiga friskia frukter till så kan det ju nästan inte bli fel?..

Nu ska jag ta och köra i lite fräscha slingor i håret, och sedan lägga mig i ett bad tror jag.. gud vad jag är slapp..
skulle verkligen behöva plugga med, men får se om jag hinner göra det senare. SNÄLLA någon ge mig pluggsug!.. för den mätaren verkar ha gått ner på noll hos mig, om inte minus tillochmed.

filip kmmer senare i eftermiddag iaf, ska bli mysigt!, även fast jag tenderr att bli på lite dåligt humör ibland. mina svägningar är verkligen radikala.. men det får han stå ut med.. Och sedan ska vi göra tacopaj ikväll mumsmums!!! ;D



uppdate:
När jag hade färgat håret, vilket blev ganska upppigande, :)  Så kom posten.
Och gissa om det var ett paket till Elin? ;D.. med mina böcker i. MINA!.. hehe. kändes ganska kul att få hem dom. men inte vågat ta bort plasten än.. Ska göra det senare. wiiieeeeee!.. förutom så diggas abbajustnu. gryyyymr bra! och upppiggande. Blir även att kolla igenom pp. :)




Så här snygg var jag när jag färgade håret.
 
                                                                            min favoritkopp, med mumsigt te!


Mina böcket!, :) wiieee. äntligen klart!                                             

19 Mars, torsdag
2009-03-19 / 17:15:13 / Allmänt

jag är trött som jag vetifan. Sugen på att baka kladdkaka med, men får se om jag orkar?.. Skulle ha lust att färga håret med.. Får se hur det blir med det med.. fräscha upp det lite.. men det är så torrt och slitet (iaf enligt mig, fast jag vet att jag är känslig).. så dt kanske skulle behöva vila.

Nu ska jag försöka pigga upp mig, kanske ska blanda ihop en kladdkaka trots allt. ?..

17 Mars, Tisdag
2009-03-17 / 10:48:40 / Allmänt

Jag har för en liten stund sedan ätit frukost , låg och drog mig lite i sängen idag. Blev ju lite sent igår, haha. Hockeyn ville ju aldrig ta slut.. Och tyvärr slutade den inte på ett bra sätt ;/

Nu ska jag ta tag i pluggnadet, och skriva klart engelska grejen och sedan blir det att fräscha upp sig lite, sen kommer filip. :). ÅH!


Min frukost som intogs väldigt elegant framför tvn.


När filip kom drog vi iväg en sväng till öob, alltid trevligt, haha!..
Sedan så klipte sig filip.

 vilket var välbehövligt <---
Här sitter filip på sin plats i passagerarsätet, hahah. För jag kör! ;D

16 Mars, måndag
2009-03-16 / 10:49:38 / Allmänt

Har nyss kommit hem, sov hos filip idag. :) Men sedan skulle han till skolan den lille pluggisen, hehe. Själv har man ju studiedag. Vilket är oerhört skönt!. Så nu har jag mellanlandat lite här ska gå strat ner till travet, Abbe startar ju :).. måstemåste ses! hoppas det går vägen. Jag ska iaf stå och hålla tummarna. Och till fördl är det ju fint väder, fast blåser lite men får hoppas på att det blir en ganska behaglig promenad endå. Bara jag kan se till att hitta mina hörlurar till mp3n, för dom verka ha fått fötter.. Men jag har en misstänkt. Tobias har säkert tagit dom, så blir att hoppas att dom ligger synligt på hans rum.

Helgen har annars bara flytit på, poff sa det som vanligt så var det måndag igen. Och jag måste verkligen plugga. Men det får jag ta tag i senare. Har även börjat att fundera på Ky-utbildnignar.. Hmmm..  det finns för många, alldeles för många altenativ att välja i livet tycker jag! suck och stön!.. Får hoppas att det löser sig tillslut.

Nä nu måste jag skriva upp lite från atg.


När jag satt och väntade på bussen hem, i Mjölby.

Torsdag,
2009-03-12 / 12:12:49 / Allmänt

Idag är det slappt som gäller. :).. låg och drog mi i sängen till framåt tio. Vilket var väldigtväldigt skönt!
Sedan blev det till att slänga i sig lite frukost, eller rättare sagt avnjuta framför tvn. Idag går jag verkligen på halvfart. Får ta och speeda upp mig senare. men ännu finns det ingen ork.

Jag har försökt att ringt och få tag på hon jag ska på anställningsintervjuv till imorgon. men får inte tag på henne. Får försöka mer senare och hoppas att hon svarar. Har försökt ringa om balklänningen med, men det verkar inte som om någon vill svara mig. hehe. Får försöka senare där med.

Sedan måste jag läsa i social omsorgsboken, sklle även behövt läsa i människor i behov av stöd efter som vi skulle ha gjort det till imorgon. Men den boken har jag så vacket glömt i skolan. Så det blir lite svårt. Får bli till att öga igenom det imorgon bitti när jag kommer till skolan. dålig jag känner mig :/ Sedan måste jag städa på rummet, det är skitigt rent ut sagt. måste dammsuga och byta sängkläder. Sedan vore det även väldigt skönt att lägga sig i ett bad med en bra bok, ansiktsmask och mysiga oljor. åh. Det måste jag iaf hinna med. Och så kanske det blir att åka och prova balklänningen om jag får tag i henne.

Jag känner mig trygg med mitt val att jobba på saab i sommar iaf, det ska bli jätteroligt att tillbringa en sommarmed isabell igen. :)



Onsdag
2009-03-11 / 20:00:00 / Allmänt

jajaja, nu har jag iaf bestämt mig!, och dt blir saab i sommar tillsammans med Bella :)
Det blev nog ett bra beslut tillslut.

Imorgon är jag ledig, så nu blir det slapp och ta tag i lite skolarbete imorgon.

Tisdag,
2009-03-10 / 20:04:43 / Allmänt

jag är så FÖRVIRRAD. mår dåligt både pysiskt och fysiskt. vet inte hur jag ska göra!

Torsdag,
2009-03-05 / 16:02:07 / Allmänt

det blev att vara hemma idag med, lika bra.. än att vara helt död i skolan. Just nu sitter jag i telefonkö till telenor. har fått mitt nya simkort på posten idag. men så måste man ju ringa till dem så att de aktiverar det. så får se hur länge jag blir sittandes i den här telefonkön. hoppas ej allt för länge. och hoppas att de hör vad jag säger när jag väl kommer fram. låter ju som en snorig kråka.

Så hoppas jag att det kan bli ordning på min mobil en gång för alla. :)

och så vill jag bli frisk!!!
hoppas att jag känner mig mycket bättre imotgon, för då måste jag in till skolan och skriva prov. och sedan bär det iväg till linköping, och ska vara banvakt. så blir att åka direkt från skolan. det ska bli roligt! :)

efter en kvarts väntan kom jag äntligen fram! :).. så fixat och klart, nu hoppas vi att det funkar som det ska.

Onsdag,
2009-03-04 / 14:33:26 / Allmänt

var hemma idag från skolan, var nog välbehövligt. Låg och sov om vartannat till klockan var närmare halv tolv. Sedan blev det te och macka framför tvn. Och nu sitter jag här och ska se om jag orkar plugga lite på provet jag har på fredag.. Känner mig inte iform, men det känns lite bättre än i gårkväll iaf.. Får väll se hur det känns ikväll. Jag ska iaf ladda för travet då!..

Har så mycket jag skulle behöva göra, men orken infinner sig verkligen inte. Och när man är sjuk så kan man väll få vara bara sjuk.. Måste försöka bli frisk till helgen iaf. Då det är barnvakt och trav som gäller!.. :)

Jag älskar dig filip <3
Igår fick jag föresten en trisslott av filip, fast jag vann inte :/

Tisdag,
2009-03-03 / 22:49:20 / Allmänt

Idag pallrad jag mig till skolan, efter mkt om och men. med feber och värk i hela kroppen. Och det enda jag såg framemot var Marlénes lektion där en Specialpedagog skulle komma på besök och berätta lite. och hon var kanon! :).. det var helt klart värt att gå till skolan.

Sedan åkte jag bussen hem med filip. Och slängde i oss några mackor. Sedan blev det att greppa telefonen. Ringde upp Lotta och frågade om jag kunde komma och prova klänningen.. och det gick alla tiders.

Men först var jag ju tvungen att ring atill telenor. för min telefonhelvetesförbannelse fungerar inte. Jag var ju inne i fredags och lämnade in telefonen på service. För den stänger av sig, startar om sig, ringer upp sig själv, täckningen försvinner osv. Så fick en lånetelefon och trodde att problemen skulle lösas. Men sedär där trodde jag för mycket!

Telefonen har fortsatt med sina bakutsprång och jag är mer eller mindre oanträffbar. Så om ni försöker få tag i mig och jag inte hör av mig. så är det telefonen!.. för annars hör jag alltid av mig, snabbare än blixten!.. Eller så fort telefonen ringer, eller fingrarna knappar.

Men nog om det, det blev iaf 25 minuters väntan i telefonkö tills jag äntligen kom fram till någon kille, vilken jag inte memorerade namnet. Och jag framförde mina problem. och misstankar. Alltså att det var simkortet som spökade och inte telefonen.. Fast jag skulle vilja ha en ny telefon!.. menmen. Och det trodde han med att det kunde va, så ett nytt simkort skulle skickas hem till mig. och utan kostnader hoppas jag, för det sade han ingenting om. Och sedan skulle även blanketter om bytande av betalningsansvarig skickas.. så att jag kan stå som ägare.. och så blir det lite billigare.. Fast det kostade ju dock 400 kr. Men som tur är har jag en vääldigt snäll mamma, världens bästa faktist!. så får nog bidrag!.som dessutom betalar min klänning. tackartackar!.. slapp jag bli 2500 kr fattigare... Fast jag kanske kan bidra med ngt?..

Efter att vi klarat av telefonärendena så drog vi och provade klänningen. känns alltid jobbigt att prova kläder tycker jag, att se sig själv i spegeln. blää. om man ändå vore smäcker och vacker. Borde göra något åt det, fast varför kan jag inte få vara jag.. men jag blir nog en primadonna jag med någon gång. ska sätta igång med detta när jag flyttar hemifrån. Fast när det blir det vet jag inte. men då ska jag det iaf.
klänningen var förövrigt jättefin :).. tyckte mamma och filip iaf. och jag med!, fast man kände sig dubbelt så bred och hälften så lång. men det blir nog bra. När flipp får s-varning så brukar det vara bra ;).. haha. Det är ju ändå han som ska gå med mig..

När vi kom hem så lade vi oss i sängen och jag sklle läsa lite i engelskaboken, och fille satte sig vid datorn.. och det tog inte många minuter innan mina ögon slog igen kan jag lova.. Fy helt slut är jag..

Så som det känns nu blir det nog sängen hemma imorgon, och nu har näsan börjat rinna med, och huvudvärken tränger sig på så det är dags att avsluta. Ska nog se något program att somna till .kanske bygglov?.. det är bra grejer det.

Och jag älskar min alldeles egna byggarprins. :).. han ska fan bygga mitt drömhus, eller aa vårt!..
Kommer sakna honom grymt, det är långt till lördag.. Hoppas bara att jag blir frisk föresten så att jag kan vara barnvakt på fredag!.. annars blir det kris.

föresten kan ni ju gå in och kolla filles brorsas ölspel http://beerquiz.se/




Måndag,
2009-03-02 / 14:34:12 / Allmänt

Seg, hemma från skolan. Ont i hela kroppen, halen och örat. ursch. Hoppas att det blir bättre.. känns iof redan bättre när man har fått sova lite och äta glass. Men jag har så mycket plugg attgöra så att jag storknar.. och alltid när jag vaknar eller ska sätta igång med någonting så har jag så starka förhoppningar att jag ska hinna, orka göra så många saker.. och i självaverket börjar jag knappt med någonting. undrar vart orken har tagit vägen?..

Men nu ska jag iaf, lägga mig och läsa i engelska boken. ska ha läst till s. 200 tills på onsdag. och ja gär på typ 136 eller något. så har några sidor framför mig!. Sedan vore det jävligt bra om jag kunde jobba lite med svenskan eller projektarbetet. hmm.. senare fråga. Har verkligen ingen större lust att göra projektarbetet idag. och svenskan vet jag inte hur jag ska göra med. menmen,.  allt löser sig väll! hoppas jag.

Jag vill ha sommar och en älskling här :)

/Cykeltur till stranden.

Söndag,
2009-03-01 / 18:25:59 / Allmänt

Söndag, Söndag igen. och swiish har en helg flugit förbi.. Och imorgon är det måndag.. suck och stön.
Helgen har mest varit lugn, umgåtts med älskling och sett på trav :).. Och imorse gick vi upp med tuppen, nästan iaf. Och såg på vasaloppet.. men råkade visst somna några gånger. men mest vaken tid var det iaf.. lite tradition att man måste se det!..

Sedan har jag och filip tagit lite kort till mitt projektarbete. som jag lade in nu.. Tror bara att det behövs två tillkort så är det färdigt. och ska bara finslipas. Fast det lär nog ta tid det med, om jag känner mig själv rätt.. jag har svårt att få ändan ur vagnen och när jag väl får det så är jag för noggrann. fypåmig.

Kom föresten typ nyss hem från buggen. roligt! :).. det blir bara bättre och bättre.. synd bara att det bara är en gång i veckan..

Men nu skajag plugga lite, kom ju på att jag hade prov imorgon.. Så det är ju bäst att plugga. Tror föresten att jag har prov på torsdag med. Känner att jag inte har så stor koll men. Får ta mig en titt i almenackan sedan, och hoppas att den har koll åt mig.

Förövrigt så vill jag ha vår nununu! GE MIG.


Du lyfter upp mig när jag faller,

RSS 2.0