Juligen
2008-12-30 / 22:28:38 / Allmänt

Nu har det varit jul igen alltså :).. vad ett år går fort. Juldagsmorgonentillbringades tillsammans med älskling, bytte julklappar och myste!.. Massa fint och bra ha saker. <3
Resten av julafton tillbringades hos Mormor & Morfar + övrig släkt. mysigt :)

Annars så har det mest varit lugnt och mysigt och slappt för mig. Men jag har haft lite problem med ögonen. Ser suddigt och de blir kladdiga. Så tyvärr orkar jag itne skriva mer nu. menmen.

Onsdag och Aj.
2008-12-10 / 22:35:04 / Allmänt

Idag har jag fruktansvärt ont i min hand, vet inte vad det är men hela sidan och upp till lillfingret är jätteömt. Hoppas verkligen det går över. Värst vad jag har ont överallt när jag väl skriver här, eller kanske beror på att när jag har ont ngnstans så orkar jag inte göra någonting annat än att sitta här ?.. jaja.

Jag har iaf varit duktigt idag, eller filip och jag har varit. Vi har tränat, göttgött. Duktiga vi har blivit och tagit tag lite i det nu. Och det behövs ju speciellt denna årstid, man blir ju inte direkt smäckrare. Hahha. allt gött godis och kallt ute, ingen bra kombination. fast jag är allt ute mycke ändå. Lite duktig ibland jag allt ! :)

I Måndags bakade jag lussebullar de blev bra :) sedan bakade jag kolakakor, som blev lite mindre bra lite tunna, men får väll skylla mig själv som inte kom ihåg att sänka ungstemperaturen efter lussebullsen. menmen. smaken fanns ju så.

Jag är trött och önskar att Fille var kvar och myste med mig, men icke sa nicke. Trodde kanske det skulle bli lite bättre på den fronten när han fick körkort och kunde fara lite fritt, men hur kunde jag inbilla mig att han skulle få vara fri för några sekunder. jaja. ibland undrar jag hur jag tänkter. Men jag är KÄR iaf. <3

Städartag,
2008-12-03 / 21:09:29 / Allmänt

Jag skulle försöka varqa duktig och städa och plugga idag massa. men men det gick ju som det gick när man känner mig. Först tog jag sovmorgon till klockan tolv, det behövde jag faktist!.. Sedan käkade jag frukost och såg wallander. Sedan städade jag.. och det tog fan tid. Sen gick all min energi till och vara less på flipp. Menmen. sen fortsatte jag städa och sedan var jag trött. Så något plugg blev det inte idag. men det är lugnt, inbillar jag mig. Får ta det imorgon. Är ju ledig då med. Sedan blir det hästgöra i helgen kommer vara helt slut sen.

Fredag är det jobb 12 - 21 lördag göteborg, liseberg hela dagen. söndag jobb 7-20. blä.

men nu ska jag faktist gå och se lite på tv. Jag har blivit väldigt dålig på att skriva här, eller det har jag iof varit hela tiden. Men ändå. Idag orkar jag inte mer iaf. hehe.

RSS 2.0