Fredag,
2009-02-27 / 12:41:50 / Allmänt

Äntligen fredag. :) och helg.. wiiiieee.!

Just nu sitter jag och försöker arbeta med mitt projektarbete. har tagit lite kort men nu har jag idetorka.. blä. Vet inte vad jag ska ta kort på. Får hoppas att det kommer några ideer flygandes till mig snart!..

Sedan blir det in till Lkpg, oh träffa bell .:).. mysigt värre! längtalängta!

Men nu ska jag försöka få ideer flygandes till mig!

Onsdag,
2009-02-25 / 21:31:43 / Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=VDBpQVhCMb8

Den låten är jag kär i :)... kär i mario kart spelet med för den delen.. fråga filip så vet du!..

När fille och jag skulle simma idag kunde man nästan tro att det var myrornaskrig i simbassängen.. och jag överdriver inte när jag säger att det verkligen inte gick att simma.. och jag jag fick lite små panil. För  jag hade ju iaf betalat 40 kronor, och vi hade bråttom.. men efter några djupa andetag så trängde vi oss ned.. Och det blv ett j*vla sicksackandes för att kunna hålla uppe någon som helst hastighet.. Så fcik tillslut köra så att man blev trött iaf...

Sedan bar det av hem.. och har suttit och försökt komma fram till någonting om min framti med mamma, men det går itne så bra..varför ska det vara så komplicerat?..det löser sig nog, på ett eller annat sätt..

En sak jag inte fattar är vart tiden tar vägen.. så fort man komer hem så är det kväll och sedan vips är klockan alldels för mycket..

by the way. :).. så vann vi på v64 idag.. 6 rätt!.. nicenice.. fast kommer inte ihåg riktigt hur mycket det gav men typ 1.200 eller något. :).. men vi är ju några att dela.. mn endå!..

Nu ska jag nog ta mig en kopp te och lägga mig i sängen och se lite programpå internet... jag ligger ju efter haha!.. Och värma vetekudden för min rygg skriker efter den!


Måndag
2009-02-23 / 22:10:21 / Allmänt

jag är trötttrötttrött.. och jag har försökt att plugga på psykosocialaarbetet.. men det bara grötar ihop sig. Lag texterna är så krångliga så att de är definitivt för avancerade för min hjärna idag.. Så får hoppas att det har sjunkit in någonting..

förutom det har jag inte gjort så jättejättemycket.. lagat wook och druckit vatten.. känner mig lite vissen. Och min hud är helt åt helvete.. fy tusan så jag ser ut.. inget trevligt.. iof är inte någon annan kroppsdel trevlig heller men.. ändå!

Nu ska jag iaf tvätta rent ansiktet och ta en ansiktsmask och se unga mödrar.. sedan blir det sängen som en kubbad säl kan jag lova.. eller hoppas iaf!..

Imorgon har jag bil iaf. Tack snälla mam&pap.. Mamma får åka pappas bil till jobbet, och skynda sig hem så att hon kommer hem vid två så att pappa kan ta bilen och åka till hans jobb. Medens jag får ha mammas bil :).. sköööönt!

min kropp skriker efter filipnärhet!


sånt mys vill jag ha!.. ge mig nu!

Söndag,
2009-02-22 / 18:52:09 / Allmänt

Nu har ett helt lov gott.. och jag som trodde att man skulle känna sig pigg på skolan och utvilad.. eller jag hoppades iaf..
Men här sitter jag inte ett dugg sugn på skolan, och sliten.. hah.. Bra jobbat!..
Lovet har iaf tillbringats med älskling och varit allmänt mysigt!... önskar vi kunde uppleva det en vecka till bara..

Igår var vi en sväng i Linköping och det ínhandlades en kofta, örhängen och ett par bralls. :).. fy nu måste jag spara pengar.. men det är ju så roligt att handla.. men får inte plats med något mer över huvudtaget i min garderob. Inte någonannanstans heller iof.

Idag slappade jag och fille på morgonen och låg kvar länge och myste i sängen.. Sedan såg vi Australia, :).. Den var jätte bra tyckte jag iaf. Fast jag typ grät mig igenom den. haha. fy på mig.. Så känslig är jag.. Men den är helt klart att rekomendera.. Fast väldigt lång så fördel att se den hemma så att man kan pausa om man blir lite rastlös.


Sedan var det buggkurs som gällde såklart!.. Samma trogna gäng ;).. haha.. men vi kämpade på. Så nu ska vi tydligen få bli hjälpledare, om vi vill fortsätta.. för det går inte att ha en kurs vanligt när vi är så få.. Och de ville inte släppa iväg oss så att vi skull sluta för att de tyckte att vi var så duktiga... Så nu ska vi lära oss bugg, foxtrot och tango. Vi prövade på foxtrot idag och det gick efter många om och men, det gäller att inte titta på fötterna.. Så det ska nog gå bra.. Roligt har vi iaf..

Och jag som tänkte att jag skull vara jätteduktig och plugga och göra massa bra saker när jag kom hem har inte börjat med någonting ännu.. utan fastnade här vid datorn.. Men nu ska jag iaf gå och duscha.. sedan blir det tv som gäller.. jag har blivt så jävla förslappad med plugget.. Men det är ju bara en ite bit kvar så det är att bita ihop.. men nu när det varit lov har jag faktist för en gångs skull tagit lov!..



Onsdag,
2009-02-18 / 14:23:15 / Allmänt

gud vad skönt det är med lov! :).. Idag är det slappt..
Ska väll äta lite snart sen drar vi hem till filip.. och så blir det kolla trav som vanligt!.. nicenice.
Nu ska jag gå och mysa med älskling!

Tisdag,
2009-02-17 / 12:21:22 / Allmänt

Sitter här och ugglar, helt ensam :/... bluch.
Sugen att gå på bio, men får se hur det blir med det om jag hittar någon bra film. Har iaf satt Australia på nedladdning nu, för kom underfull med att den skulle vara för lång och jobbig att se på bio.. iaf att få med filip att se på.

Får se sen om vi ska åka och beställa min balklänning när filip kommer. :).. vore skönt att få det gjort.. men jag har inte riktigt bestämt mig. men det blir nog bra hur som helst!

Nu ska jag spela lite cs iaf.. Och hoppas att filip gymmar snabbt!..

Måndag,
2009-02-16 / 23:17:10 / Allmänt

idag har fille, tobbe och jag varit i Mjölby och åkt pulka. :).. mysigt. Vi gjorde iordning varm oboy och matsäck och gav oss iväg. Det var full fräs och fart, dock åkte väll Filip och Tobbe lite mer än mig, men jag fick agera fotograf istället..

Senare på eftermiddagen åkte filip och jag till travet.. Var kickoff, med den där rixfm hästen. Det var väldigt trevligt! Sedan åt vi mat i resturangen och satt och myste. Och ju mer dagen gled mot sitt slut, ju mer nervös blev man.. För Abbe skulle starta.. och det såg väll inte så ljust ut, han var rankad sist och det var betydligt hårdare motstånd. Men jag kände ändå på mig att det skulle gå bra. Och det gjorde det!... Han kom 2:a, och vann 18 000 :).. göttgött..
och vi gick lite plus med eftersom vi spelat..


 Här är en bild från idag,

Söndag,
2009-02-15 / 12:16:18 / Allmänt

Igår myste filip och jag ochså såg vi Bolt, den var dock lite under förväntningarna.. men dög som sängfösare ;).. hehe.
Usch, inte nöjd med det jag gav till filip, tyckte inte att det passade, men det tyckte han.. och det är väll han som ska ha det.!.. så jag får väll ge mig.. har frågat typ 200 gånger om vi ska byta den, så nu orkar jag inte fråga mer.. och han orkar nog inte svara.

Grattade pappa imorse.. :).. tror han blev glad för smörgåsgrillen, Tobias blev det iaf!.. hehe. och jag :)..

Nu har filip och jag övat lite på buggen, hahah!.. gick faktist ganska bra.. Så hoppas att det går bra sen med!.. och att det kommer några fler.. iaf en till så att jag inte behöver dansa med ....

Farmor och mormor och morfar kommer sen vid två eller ngt. :)
Då ska vi käka kalkon :).. yummie! Sedan blir det att dra till mjolby och bugga loss, sedan hem och fika!..

Filip och tobbe sitter och spelar cs, och jag ska nog joina snart!..det är faktist roligt!




Lördag,
2009-02-14 / 13:42:38 / Allmänt

Idag är det allahjärtansdag. mysigt ! :).. Hoppas att alla får en mysig dag, på ett eller annat sätt!..
Ingen ska behöva vara ensam iaf!

Har nyss varit ute på en lång skogspromenad med fille och hans päron, superskönt!. Helt underbart väder!
Snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi åka och handla och sedan bär det av till Mantorp. göttgött.

Fick jättefina örhängen, armband och halsband, av fille :).. matchande. ttyp som vita pärlor var det.
Hoppas att det jag har köpt till honom blir bra.. man kan ju hoppas iaf.. det beror ju på. Det är ju tanken som räknas!

Igår skulle jag vara snäll och köpa bordstabletter till mamochpap.. men det gick ju inte så bra!.. haha.. när jag kom hem så hade jag fyra bordstabletter och två löpare.. ?.. och jag skulle ha sex bordstabletter.. menmen.. det är ju tanken som räknas!.. jag kollade ju inte närmare på dem när de låg ihop och var förpackade likadant.. och jag fick leta efter att hitta sex med samma mönster.. menmen.!

Skönt  att det är sportlov nu iaf. :) så välbehövligt!

Men nu ska jag hoppa in i duschen .

Fredag,
2009-02-13 / 15:39:21 / Allmänt

Skön med fredag, och sedan sportlov!.. Men jag känner mig lite hängig, ont i högerarmen och lite överallt..
Idag var det en lite kortis till skolan, jag var även så duktig att jag åka in på projektarbtet, fast då var ingen annan där.. så jag fick sitta och mucka med datorn lite själv.. menmen.

Sedan drog jag iväg, skulle handla mat, present till farsan och till fille.. jaja..
Och sen skulle jag vara söt och köpa allahjärtansdagspresent till mamma och pappa. bordstabletter.. jätte fina. Och jag köpte 6 stycken.. men sedan så när jag kom hem och skulle göra i rdning dem upptäcker jag att två stycken var löpare, måste blivit något fel.. jag såg ju fan ingen skillnad när dom låg i ihopackade tillsammans i affären.. menmen.. det är ju tanken som räknas.. och får se om vi hittar någon snygg lösning ändå.

Sedan köpte jag en smörgåsgrill till paps. Hoppas att han blir glad!... haha, och så kan ju jag använda den med..

Sedan drog jag till citygross och handlade mat.. det var en pärs. haha, nejdå. det gick bra. men jobbigt och packa hundra kassar själv...

Jag var även iväg och köpte present till fille, men mina ideer börjar tryta så hoppas det blev bra ändå.  :)..

by the way, igår lagade jag världens godaste woook. ;D mums.. och jag åt upp resterna förut. mums!

Nej, nu ska jag dra iväg, till fillepille! :).. paps ska skjutsa mig. nicenice.


Torsdag
2009-02-12 / 13:01:37 / Allmänt

Idag hade jag bil till skolan, det var skönt!.. Hade bara en lektion, men det var det värt att åka in för..
Tänkte att jag skulle ner på stan sedan och kolla present till pappa och något till filip.. Men stan öppnar ju inte förens 10 så jag orkade inte vänta.. Fast jag åkte ned till stan och parkerade och gick ut och kollade på allt som var stängt, för kunde inte bestämma mig om jag skulle orka vänta.. Hahaha. så jävla flepp.. För jag gav upp tio minuter innan de öppnade.

Så jag åkte till Mobilia istället.. Köpte mandelbeskvier och en tröja, och ett par byxor.. Hoppas det passar.. Fast skulle nog tagit en annan färg på tröjan.. menmen. det blir nog bra.!..

Nu är det tänkt att jag ska göra skolarbete.. Ska skriva rent svenskan.. Men jag vetifan vart min ork och lust tagit vägen ,den verkar försvunnen.. Så är det någon som hittar den så kan ni meddela mig.. ;).. Helst av allt skulle jag bara vilja gosa ner mig i soffan och glo film. Men det kan man ju inte göra..


Jag är lite kluven inför framtiden.. Vet varken ut eller in..
Om jag kommer att kunna bestämma mig.. jobbjobbjobb?.. pluggpluggplugg? aupair?.. det måste jag bestämma snart.

Onsdag
2009-02-11 / 20:43:47 / Allmänt

Idag har det inte varit mycket i skolan förutom en halvtimme drama, och sedan ett två timmars engelska prov. Fy sjutton. var fasiken svåraste provet jag någonsin gjort. Det var ett gammalt nationellt prov i engelska B.. Blää. Blir väldigtväldigt överlycklig om jag får G kan jag lova.. har aldrig gått så dålig i hela mitt liv. Men läraren verkade inte riktigt tro på mig när jag sade det.. menme, man får hoppas på det bästa!.

Sedan var jag och fille och simmade, göttgött. Förutom att det finns en tendens att det finns jävligt många ankarläggare. Så att det blir ett förfärligt sicksackande.. menmen.. 40 minuters simning gjorde sitt sköna på kroppen.

Nu sitter jag och gluttar på trav, V 64.. Onsdagar är travdagar ;) haha.. på Tvn iaf.. Får hoppas det går bra. Och att hästarna springer lite som man vill, så att det kan bli en liten slant! TACK.. Skulle behövas på kontot.

Och jag är sugen på annanasjuice, men den är slut.. bajsbajs. men får väll gå bra med lite vatten.. haha!

Imorgon är det skoldag mellan 8-13.. men bara två lektioner.. så får väll se om jag drar ned till stan en liten stund sålänge.. och införskaffar lite presenter, papps fyller ju år och så är det ju alla hjärtansdag!.. mysmys.. Sedan kanske det finns några söta skor ?... åh jag och mina skor.

Tisdag
2009-02-10 / 22:43:23 / Allmänt

trött och sliten?.. håller nog på att bli sjuk känns det som.. och den känslar har väll infunnit sig ganska många gånger de senaste veckorna.. jobbigt. Jag vill ha ljus och vår och en ordnad framtid.

Vet inte vad jag ska göra, om jag ska åka som au pair, plugga, försöka hitta jobb.. BLÄ..
vill bara flytta hmifrån ha mitt eget och att allt ska flyta på. Och så vill jag ha min älskling nära, jag villvillvill!

Önska han var här nu så att man kunde krypa ned i en gosig famn.. men det fick jag göra igår. För han var världens underbaranste och kom och sov här. Rejäls pluss poäng!

Men nu ska jag glutta bygglov och sova..

Söndag,
2009-02-08 / 19:42:42 / Allmänt

Och jag är trött, helt slut.
kom hem för typ lite mer än en timme sedan från filip, jag skulle hinna med massa hade jag tänkt mig..
men gjorde jag det?.. nae.. satte mig vid datorn och kollade klänningar med mamma.. ursch vad svårt att välja.
Men ska nog iaf be en sömmerska sy den, men måste ju veta exakt hur jag vill ha den då..

Förövrig så har filip och jag varit på buggkurs idag, hahaa. !
Det var vi och tre pers till, så gärna några fler tack!.. Söndagar klockan 15,30 -17,00 parkgatan 9. Så bara och kom. haha.
Men det gick la sådär, men det var roligt iaf.. Det som är huvudsaken?..

Men nu ska jag nog gå och ta mi i örat och få något gjort. Fy vad dålig jag är!

Torsdag
2009-02-05 / 22:48:01 / Allmänt

AJAJAJ dag, kan man säga..
Eller de senaste dagarna har varit ganska hårda mot min kropp.. haha..
I förr  går råkade jag sätta mig snett på en sto så fick typ ett vasst amstöd rätt in i skinkan, ska kanske tillägga att jag typ slängde mig på stolen, och min kroppskraft som möter vast hårt föremål, njaeeee. inte så värst skönt!.. vilket resulterade i ett fint lilasvart blåmärke på min högra skinka.!..

Igår så sprang jag in i ett lågt bord med vass kant, smash rätt in i sidan på högerknät. Snoor ont och nu pryds även mitt högerknä utav ett tjusigt blåmärke. (SATAN VAD ONT).

Sedan i morse när jag gick av bussen, mitt bland allt folk. Där fanns det såklart en isfläck som elin bara var tvungen att halka på, Eftersom jag inte såg den heller så blev jag helt paff när jag dunsta i backe, rätt ner med vänsterknä som mottagare.. (åter igen tänk på min kroppshydda).. haha.. Gjorde skapligt ont och elin haltade in till skolan.. PINSAMT. Sådana saker är pinsamma, när man går själv och intehar någon att skratta bort det med eller någonting.. och ingen frågar hur det gick.. Ingen bryr sig om mig ;)..

Sedan var jag och simmade 45 minuter idag ;D duktigt.. det har jag föresten gjort nu flera veckor irad. DUKTIGT elin att komma igång.. men känns att man har tappat på flåset och tekniken sedan man var elit och körde 3 gånge ri veckan .;) haha. kanske var att ta i med att säga elit, men snabb va jag iaf.. och det kändes skönt i kroppen.

Efter det tog jag bussen hem.. och sedan när jag nästan var hemma och skulle hämta posten. så vad gör jag dådå?.. jooo halkar mitt ivägen och dunsar ned på vänster knä för andra gången idag AJ. fan inte lätt att vara jag idag..

Efter den incidensen tänker jag att fan nu måste det funka resten av dagen, men ganska uppgiven är jag. (notera att jag är piss nödig, fryser och är trött också).. Sätter mig iaf vid köksbordet och ska ta lite och käka, och häller upp ett stort glas med äppeljuice.. sedan tar jag tag i glaset och ska dricka.. och vad gör jag dådå?.. jooo jag tappar glaset på bordet.. Vilket resulterade i att det var äppeljuice över halva bordet och golvet.. och gissa vad jag var laddad för att torka upp det?.. (naeeej inte ett dugg!).. plus att man hade en hånflinandes lillebror.. puffpuff..

Sedan på kvällen beslutar sig mamma och jag att åka på lite smygjakt av balklänning.. bar av till skänninge.. (när jag gick ur bilen så pang bom me dhuvudet i dörrkarmen?. ajsatan) Där det fanns typ två modeller, som inte var extremt fina, inte mitt tycke. och dessutom så fanns det inte i storlek så man stod där och svullade sig lite. .Blä vilken ful kropp jag har.. (önska man va smärt och snygg)..

Sedan drog vi vidare till Lotta, skulle kolla lite hur lång tid, pris osvosv.. det tog om hon skulle sy upp klänningen åt mig.. Så som jag vill att min balklänning ska se ut.  Så det låter mkt givande.. Så ska återkomma dit och tänka ut lite mer detaljer.. nicenice.. Kanske blir att åka in till linköping och spana lite i helgen.. sugen är jag!

Imorgon så är det hemarbete som gäller. Blir lite projekt pp. och så blir det nog lite människor ibehov av stöd kapitel 5. och leeejte svenska?.. kan ju hoppas att jag kommer hinna med det.. vilket är ungefär hälften vad jag behöver göra..

Men nu ska jag kila ner och värma på min vete kudde.. Och sedan krypa ned i sängen, för där kan jag nog inte skada mig så mkt mer.. Räcker med värk i båda knäna stjärten och huvvet. ;).. lite synd om mig är det faktist.. fast ingen tycker det. Nu vorde det skönt om någon var här och bara sa, ääälskling vill du ha lite massage?.. JAtack.. men så är ju inte fallet..

Oj vad mkt jag skrev... värst vad jag har börjat med det då..

Tisdag,
2009-02-03 / 22:36:17 / Allmänt

idag har jag varit trött.. Fast dagen har gått ganska fort ändå.
I skolan var det svenska, elevstyrelsemöte, drama och psykosocialt arbete. Psykosocialt arbete är en gripande och givande kurs. men hemsk!.. Gånger som man kommer tårögd ut från klassrummet är ganska många.. Men lektionerna är alltid höjdpunkter och någonting man ser fram emot.. Intressanta ämnen, bra grupp och bäst lärare.. bra kombination :)

Sedan efter skolan var jag på kommunhuset med demokratigruppen. Lyssnade på en dam som hette Birgit? tror jag det var.. Birgit Birgitta eller Berit var det iaf.. Var  svårt att uppfatta.. eller så var det bara jag som svävade iväg i tankarna.. Men det var riktigt spännande att lyssna på och trevligt. Hoppas att det fastnade, för politik är ganska krångligt, men bra att kunna!..
Ska bli kul nästa tisdag när vi ska dit på kvällen när kommunfullmäktige har sammanträde. Hon berättade även om någon som hade lämnat in ett förslag om att bygga en arena där man kunde använda sig av spray konst. Eller göra några platser lagliga för spray konst.. det tyckte jag var ett bra förslag.. Fin spray konst är ju vackert och uppmuntrande, på kalla hårda betong ytor.!. Heja han som lade fram det förslaget.

När jag kom hem idag hade jag fått ett brev från kommunen.. Det stod att jag hade medel ur Mjölby kommuns skolfond, vilket jag hade glömt bort att jag hade sökt. Jag hade sökt det till mitt projektarbete och färdigställande av boken i det. Men eftersom jag inte hade fått några ekonomiska bidrag förut så kunde jag inte ro boken i land på egen hand. Jag fick istället vända mig till olika förlag och hoppas på turen.. vilket inte gick så bra..

så nu eftersom jag fått pengarna så kan jag själv se till att boken blir tryckt, I alla fall i några få upplagor så att jag kunde få en färdig produkt tillslut. Det känns bra.

Imorgon ska jag ringa till utbildningskontoret och säga att jag fått brevet och höra hur jag ska gå tillväga för att få tag i pengarna.. Så räcker det till att trycka upp en liten skara böcker.. :)

nicenice..

förövrigt så är jag trött, men är ledig i morgon vilket är skönt!.. sen så saknar jag filip skrutt. Men han ska på praktik imorgon och upp tidigt.. så hoppas det går bra för honom.. fast jag är lite putt på honom fortfarande... Men han ska ju iaf gå på balen med mig!.. så jag får väll vara lite glad !..

förövrigt fyller farsan år snart, och det är alla hjärtans dag.... :)

Måndag
2009-02-02 / 22:34:36 / Allmänt

Kopp African Rooibos (min kvällsdrog) i handen och vetekudde i knät.. kunde det bli bättre ? JA
villvillvill ha älskling här. men vart är han då?.. villvillvill ha en ring på mitt finger och tillhöra honom för alltid. Men var är den?.. åh, önskar min plutt inte var så jävla chicken. Dags att STÅ PÅ SIG FLIPP.  lite krav ska man faksit få ställa..

Idag har jag inte gjort allt för mkt hemma, suttit som en gamling och kollat fonderna och placerat om dem.. hoppas det blev bättre?.. så mkt sämre kan det väll inte bli iaf.. men man blir ju lite orolig. jag är inget proffs precis. menmen..

Sedan har jag sett unga mödrar (wuuhuuu).. och halv åtta hos mig, och familjen annorlunda.. riktig tvgluttande alltså.  menemn, det är ju måndag.

Sedan kom jag på att jag ska till kommunhuset imorgon. och skulle kolla efter aktuella frågon på kommunens hemsida. men har fan letat as länge nu och kan inte hitta något.. så vafan.!

Nej nu ska jag springa o kissa, och sedan krypa ner i sängen. föresten har jag grym träningsverk. duktigt va?.. haha.
Igår va vi duktiga iaf... JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN. eller föresten jag vet inte vad jag vill.

Söndag,
2009-02-01 / 23:31:44 / Allmänt

Jag hatar söndagar, för då vet man att det är måndag snart.. och inte gillar jag måndagar något vidare heller direkt.. hehe
Men helgen har iaf varit dunder mysig med älskling :).. så mysigt.
I fredags var vi ute och käkade på ghingis :) gottgott.. Som alltid tre år irad, och det blir mångamånga fler år!

Förövrigt så har jag blekt håret lite.

Idag var flipp och jag ute på promenad i det skiit kalla vädret, duktigt av oss. Sedan när vi kom hemm klippte vi klorna och pälsen på Wille. Ännu duktigare, nu blev han söt. och det var verkligen välbehövligt.

Flipp åkte hem i nyhetspausen på beck. så då hjälpte jag honom och skrapa rutorna. Fy för att åka bil när det är kallt..

Men det var en lite kort snabbis uppdatering. nu MÅSTE jag lägga mig i sängen och försöka sova.. men kan fan aldrig somna på söndagar... eller fan inte annars heller.. om jag inte ligger i älsklings famn. för då går det hur lätt som helst.



Fattar inte varför jag skjuter allt framför mig hela tiden. jag blir bara stressad av det!..

RSS 2.0